Συνεργασίες


logoart-thessaloniki-small

Refuse Gaming

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με την Refuse Gaming Network, η οποία θα είναι Χορηγός Επικοινωνίας της ART FAIR και επίσης θα αναλάβει καθήκοντα διαδικτυακών υπηρεσιών προώθησης (Digital Marketing).

Η Refuse Gaming Network αποτελεί όμιλο εταιριών, εκπροσωπόντας εταιρείες (Team Refuse, Dombai Sport, Tesoro) στον Ευρωπαϊκό και Ελληνικό χώρο στους οποίους και δραστηριοποιείται από το 2010 με έδρα τον Λονδίνο αλλά και φυσική παρουσία στην Αθήνα. Πρωτοπορόντας στις υπηρεσίες προώθησης μέσω κοινωνικών δικτύων, ενώ έχει διοργανώσει και συμμετάσχει πολλές φορές σε εκδηλώσεις διαφόρων οργανισμών και φορέων που δραστηριοποιούνται στις νέες τεχνολογίες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Χάρις την εμπειρία τους καθώς και την εξειδίκευση τους στα διαδικτυακά και κοινωνικά μέσα, αλλά και τη χρήση ποικίλων αποτελεσματικών εργαλείων, η Refuse Gaming Network θα βοηθήσει σημαντικά στην διαδικτυακή απήχηση και προώθηση του ArtThessaloniki Fair 2015, γνωστοποιώντας στους απανταχού φιλότεχνους, μικρούς και μεγάλους, τη διεξαγωγή του σπουδαίου αυτού εικαστικού γεγονότος.

 DSCN1242

Για περισσότερες πληροφορίες:

Kostas Konstadopoulos, Chief Marketing Officer

Γραφείο: 211-2162453

Κινητό: 6943936625

E-mail: kostas@refuse-network.com